Trouwen

De liefde vieren

Hoi! Jullie zijn op deze pagina aanbeland omdat jullie graag een inkijkje willen hebben in mijn trouwportfolio. Bij deze! Wees welkom. 

Afgelopen periode ben ik meermaals gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Hier zei ik maar wat graag ja tegen! Ik vind het namelijk een feest om de liefde tussen mensen middels een foto te vereeuwigen. 

Aanpak

Mijn aanpak hierin verschilt niet veel ten opzichte van mijn reguliere shoots. Wanneer ik de hele dag meedraai, probeer ik (zoveel mogelijk onopvallend) authentieke momenten vast te leggen waar die zich voordoen. Maar ik ben ook niet bang om af en toe een situatie naar mijn hand te zetten om zo te garanderen dat jullie specifiek gewilde foto’s overhouden aan de dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een familieportret met oma. Of een close-up van details. Wat jullie wensen hierin zijn, stemmen we van te voren af tijdens een (digitaal) kennismakingsgesprek.

Verder zorg ik ervoor dat jullie binnen 2 dagen een voorproef (selectie) ontvangen van de trouwreportage, zodat jullie met de foto’s erbij extra goed kunnen nagenieten.

De rest van de foto’s (circa 300-400) zal ik binnen 2 maanden na de bruiloft bij jullie aanleveren in hoge resolutie JPEG, in kleur en zwartwit, via WeTransfer.

Tarief

Wanneer ik jullie fotograaf word, vind ik dat een aantal zaken essentieel zijn:

De kosten hiervoor zijn:

€1.250,-

Daaromheen kunnen er allerlei extra opties toegevoegd worden. Zoals:
De kosten hiervoor zullen op basis van inschatting vooraf of nacalculatie vastgesteld worden. Mijn fotografie uurtarief hiervoor is €125,-. Dit is inclusief verwerking van de foto’s.

Voorbeeld foto's

"Geweldige foto's! Ik heb helemaal niet in de gaten gehad dat je die maakte!"
Jantina & Martijn
Bruidspaar