Portfolio

Dierbaren

Ben jij het ook zo zat dat de enige foto’s van jouw gezin waar iedereen op staat, selfies zijn die vanuit een onflatteuze hoek genomen zijn?

Ik help je natuurlijk graag uit de brand! Tijdens een relaxte shoot waarin ik het ritme/behoefte van jullie veelal volg, zal ik de dynamiek tussen de verschillende gezinsleden proberen vast te leggen. 

Baby

Er is een nieuw gezinslid bij gekomen. Misschien is het je eerste kindje en wil je niets liever dan elk klein detail voor altijd vereeuwigen. Of is er al een ander kindje en geniet je van de nieuwe interactie tussen de baby en grote broer(s)/zus(sen). 

De komst van een baby is een levensveranderende gebeurtenis waarbij ik het altijd een grote eer vind om dit moment zo sprekend mogelijk vast te leggen!

Zwangerschap

Het moment dat de baby nog veilig bij jou in de buik zit is een prachtig moment om de gezonde spanning in afwachting van de geboorte vast te leggen tijdens een zwangerschapsshoot. 

Bedrijf

Wil je graag nieuwe foto’s voor je website, social media of reclame uitingen? Tijdens een beeldbank shoot kunnen we diverse soorten foto’s nemen zodat jij de komende tijd weer fijn kan afwisselen in je beeldmateriaal.