Prijzen

Wat kost dat?

Mijn missie: momenten zo sprekend mogelijk vastleggen. Hoe ik dat doe kun je hier lezen. Wil je meer weten over wat een fotoshoot bij mij kost? Kijk dan vooral hieronder bij de verschillende soorten fotoshoots die ik aanbied. 

Soorten fotoshoots

In het moment

Dit is het type fotoshoot die ik tot nu toe het meeste doe. Hierbij nemen we uitgebreid de tijd -zo’n 1,5 uur- om gaandeweg foto’s te maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotoshoot met kinderen waarin ik meedraai in jullie gezinsritme of mee ga met het maken van een wandeling. Ook een zwangerschapsshoot met nog een wisseling in locatie/kleding kan vaak prima binnen dit tijdsbestek.

Aan het einde van de rit ontvang je tussen de 30 en 60 foto’s van mij.

€200,-

Gaan met die banaan

Deze fotoshoot is perfect voor mensen die al heel duidelijk weten wat ze willen of bijvoorbeeld een familie portret shoot met kleine kinderen, waarbij de aandacht boog niet heel lang gespannen kan blijven.

Duur hiervan is circa 3 kwartier en levert je 15 tot 30 foto’s op.

€150,-

Zakelijke fotografie

Wil je graag een beeldbank aanleggen zodat je foto’s hebt voor je website, gebruik op social media of wil je alleen een portretfoto voor gebruik op LinkedIn? Ik denk hiervoor graag met je mee! Na een gesprek waarin we ideeën en verwachtingen afstemmen zal ik een passende aanbieding doen.

 

Prijs NTB

Voor alle fotoshoots geldt dat ik geen reiskosten reken tot 15 kilometer vanaf Sint Nicolaasga. Gaan we op een locatie shooten verder dan dat? Dan breng ik hiervoor €0,35 per kilometer in rekening.

Spreekt één van deze opties jou aan? Of heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact met mij op! Ik denk graag met je mee.

Hartelijke groet,

Cleo Schreuder