Over mij

Hoi welkom!

Ik ben Cleo Schreuder, het gezicht achter de camera van Sprekend Cleo. 

Zie je die blije mams daar links op de foto? Dat ben ik! Helemaal op mijn gemak ben ik niet, aangezien ik meer (en liever) achter de camera sta dan ervoor. Maar zo nu en dan maak ik graag een uitzondering om toch ook maar eens samen met mijn liefdes vast gelegd te worden! Altijd maar die selfies gaat op een gegeven moment ook vervelen, toch?

Al vanaf mijn tienertijd ben ik chef camera/videorecorder tijdens familievakanties. En selecteer ik mijn mobiele telefoon grotendeels op de camera specs -team android hier-. Op een gegeven moment kreeg ik  van mijn man een instapmodel canon om eens te gaan ontdekken of ik fotografie nou echt zo leuk vond als ik dacht. Dat bleek het geval! 

De afgelopen jaren heb ik niet alleen veelvuldig mijn eigen gezin vastgelegd maar heb ik ook gefotografeerd op bruiloften en uitvaarten. Heb ik herinneringen proberen te vangen tijdens zwangerschap-, baby- en gezinsshoots en schoot ik beeldbank materiaal.

Wat ik het leukste vind aan fotografie is het vastleggen van een gebeurtenis zoals het op dat moment écht ervaren wordt. Waardoor je later naar de foto’s kan kijken met een gevoel van herkenning: dat is echt Sprekend! 

Voor mij zit de uitdaging erin om foto’s te leveren waar jij, als mijn klant, blij van wordt. Hoe ik dat doe, kun je lezen door op onderstaande knop te klikken